Tanıtım

Friday, August 25, 2017

Sunucu Murat Başoğlu teknede yeğeniyle öpüşürken yakalandı iddiası

Sunucu Murat Başoğlu’nun, Bodrum’da teknede öpüşürken görüntülendiği kadının özbeöz ağabeyinin kızı Burcu Başoğlu Kabadayı çıkması tüm Türkiye’de şok etkisi yaratmıştı. Yaşanan ve ülkenin gündemine oturan ensest ilişkiyle ilgili sır perdesi her geçen gün biraz daha aralanıyor.




SPOR SALONUNA 1 KİŞİ ÜYE OLDU
Son olarak Murat Başoğlu kendisine ait olduğunu iddia ettiği spor salonuyla ilgili açıklamada bulunmuş; “Çok yoruldum. Bütün hayatımı mahvettiler. Komple değişiyor yaşantım. ‘Bu adamın spor salonuna gitmeyin' diye yazdılar. Ayıp abi ya… Salon halen full çalışıyor, ağzına kadar dolu.” demişti.

"SAPIK ADAMIN MEKANI"
Ancak durum hiç de Murat Başoğlu'nun anlattığı gibi değil. Spor salou battı batacak. Üyeler üyeliklerini tek tek iptal ediyor. Ağustos ayında sadece 1 yeni üye kaydı yapabilen salonun çalışanları da yakında işi bırakacak gibi gözüküyor.

Murat Başoğlu ile ilgili açıklama yapan “Body Project” eğitimcileri ve çalışanları isyan ediyor. İşte çalışanların yaptığı o açıklama: "Dışarıdan geçen vatandaşlar salonumuzun camlarına tükürüp, ‘Sapık adamın mekânı’ diye bağırıp taş atıyor ve küfrediyorlar. Lanetler yağdırıyorlar."

No comments: