Tanıtım

Friday, August 25, 2017

En Güzel Tığ İşi Çiçek Motifi Örnekleri

Örgü işi ile uğraşan hanımlar örgülerinde çeşitli süslemeler yapmaktadır.Bu süslemeler içinde en çok çiçek motifleri kullanılmaktadır.Bu makalemizde sizlere daha önce hiç karşılaşmadığınız tığ işi çiçek motifleri örneklerini paylaşacağız.Bu motifleri örgüleriniz de bu bir çanta bir şapka veya güzel bir kız çocuğu tacı olabilir. Bu örgülerde güzel çiçek motiflerini kullanabilirsiniz.



Çiçek motifi örnekleri ile bir çok alanda süsleme görevinde kullanabilirsiniz.Bunların başlıcaları sade renkte örülmüş bir kız çocuğu elbisesini renklendirmek için örgü çiçek motiflerinden yararlanabilirsiniz.Yine bir başka örnek ise yetişkin ve bebek patiklerinin süslemelerinde çok şık duracaktır. Bir diğer örgü ise saç bantlarında kullanılan değişik çiçek motifleridir.Hem elbiseleri ile uyum sağlamak amacıyla kullanabilir hemde kemer veya bel kısımlarında işleme olarak kullanabilirsiniz.

Daha önce çiçek yapılışı hakkında bir makale paylaşmıştım.Gayet güzel ve şık bir çiçek motifidir. Renkli parçalar birleştirilerek şık bir düğme ile birleştirilmiş.




No comments: