Tanıtım

Thursday, February 13, 2014

Yuvarlak kalça isteyenler artıyor.


İlerleyen yaş ile birlikte yüz çevresi ve dekolte bölgesinde olduğu gibi, kalçalarda da çeşitli deformasyonlar oluşuyor. Bu yüzden son yıllarda kadınlar tarafından kalça estetiğine talep arttı.

Zaman içinde kalçada oluşan doku kayıpları ve sarkmaların kalça estetik operasyonlarıyla giderilerek, kişinin vücuduna özel çözümler sunulduğunu belirten Estetik ve Plastik Cerrah Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, konuyla ilgili görüşlerini şöyle anlatıyor.

DOKU YETERSİZLİĞİ VE SARKMALARDA OPERASYON İLE BAŞARILI SONUÇLAR

Geçen zamanın kalçalarda bıraktığı izlerden olan doku yetersizliği ve sarkma gibi çeşitli deformasyonlar, kalça estetiğinde aynı operasyon ile kolayca gideriliyor. Kalça askılama işlemini içeren bu operasyonda, kalçanın yukarı dikilmesi sayesinde daha dik ve sağlıklı bir görünüm elde ediliyor. Ameliyat  izi olmadığından bu uygulama, kadınlardan çok rağbet görüyor.

KALÇA ESTETİĞİYLE İZLER KOLAYCA SAKLANABİLİYOR

Kalçaların özellikle de yan kısımlarında daha yoğun görülen içe çökmeler, yağ dolgusu yapılarak etkisiz hale getiriliyor. Bu sayede kalçanın daha orantılı ve yuvarlak hatlı bir görünüme sahip olduğunu söyleyen Estetik ve Plastik Cerrah Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, konuyla ilgili :

“Kalça germe ameliyatında fazlalık deri kısım çıkarılarak, ameliyat izleri alt çamaşır kenarlarına uygun şekilde konumlandırılır, bu hafif izlerin en az ölçüde görünmesi sağlanır. Kalça estetiğinde uygulama genel anestezi altında, hastanın durumuna da bağlı olarak yaklaşık 4-5 saat kadar sürer.” diye konuşuyor.

KALÇA ESTETİĞİNDE 10 GÜN İSTİRAHAT

Kalça şekillendirme ameliyatlarıyla estetik sorunlarına veda eden kişiler, operasyonla aynı gün içerisinde evine dönebiliyor. Gevşemeyle deri elastikiyetini kaybeden kişiler, daha genç ve güzel bir görünüme bu uygulama sayesinde sahip oluyor. Hastanın bir gün hastanede yattıktan sonra evine çıkmasının mümkün olduğunu ifade eden Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, 10-15 gün evde istirahatten sonra, kişilerin sosyal yaşantılarına dönebileceğini sözlerine ekliyor.

No comments: