Tanıtım

Saturday, December 12, 2020

Erdoğandan kiracılara müjde kiralarda düzenleme yapacağız.

Erdoğan: Kiralarda düzenlemelere gideceğiz
Düzbağ İçme Suyu İsale Hattı ve Doğanpınar Barajı Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, corona salgının hızını kesildiğini, vaka sayısının hedeflenen seviyenin altına düşmesiyle sınırlamaların kaldırılacağını söyledi. Erdoğan kiralarda da düzenlemelere gidileceğini ifade etti.

Doğanpınar Barajı Açılış Töreni'ne Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

İnşallah vaka ve ağır hasta sayılarının hedeflediğimiz seviyelerin altına düşmesiyle sınırlamaları peyderpey kaldırmaya başlayacağız. Salgının dünya ile birlikte ülkemizi de etkilediği bir dönemde ne sağlık hizmetlerimizden ne de yatırımlarımızdan taviz veriyoruz.
“KİRALARDA DÜZENLEMEYE GİDECEĞİZ”

* Kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği, normalleşme desteği adı altında 45 milyar liralık bir kaynağı karşılıksız olarak milletimizin emrine sunduk.

* Çiftçiyi, esnafı asla unutmadık. Bunun yanında kiralarda düzenlemeye gideceğiz. Onları da kısa zamanda, büyük ihtimalle kabine toplantımızın ardından açıklayacağız.

* Gelişmiş ülkelerin dahi başa çıkmakta zorlandığı böylesine kapsamlı bir krizi herhangi bir yıkıma sebep olmadan bugüne kadar getirdik. Yerli aşının devreye gireceği tarihe kadar ihtiyacımız olan aşıların bağlantılarını tamamladık.

No comments: